Saturday, 4 January 2014

REVIEW (GIVEAWAY) : Elvee Felt Craft :)

Hi akak adik abg auntie uncle yg comel-ii, cantik-ii, ganteng-ii .  haha :D harini nak buat special entry about Elvee Felt Craft


wahhh ~ apa itu Elvee Felt Craft ? Alaaa ~ dah nampak perkataan Felt Craft . mesti korang dah tahu laa kan . hehe . :) alaa , yang kain di jahit'2 , di tampal'2 akhirnya akn menjadi pelbagai craft yg cute miut kreatif . haha . ntah pha'2 jak aku describe pasal felt craft ni . :D haha . Elvee Felt Craft ni kdai online yg jual barangan yg diperbuat dari kain felt laa . hehe . okay , honestly aku ckap . aku really'2 suka dgn insan'2 b'tuah yg dikurniakan bakat utk buat felt craft ni . cehhh ~ salah satu insan tuh akak / adik Syuhadah Mazli . haha . actually , x tahu adik ke akak . panggil akak jerr laa yea ? muehehe . :3 susah tau nak buat felt craft ni . ehh , susah ker ? haha . for me lah . :)
Kreatif sungguh org'2 yg pandai buat felt craft ni . hehe . 
nak tengok x hasil insan kreatif / barangan yg dijual kat Elvee Felt Craft ? okayy , teruskan scroll down ^^
  cantik kan Bantal Arcylic Felt ni ? hehe . tapi , bukan tu jerr . Elvee Felt Craft juga ada jual brooch . 
hehe . comel dan kreatif laa bah semua . ^^ tapi bukan ini jak kay yg di jual . maybe bnyak lagi . akan datang kali . hoho . 
bah , jgn kasih lama . beli laa craft yg cute&kreatif ni di Elvee Felt Craft :)
kalau mau tahu lebih lanjut , boleh juga singgah ke blog ni LOVOUIS :)
hehe . itu jak special entry aku ttg Elvee Felt Craft ni . Hope small business Syuhadah Mazli akn terus success . Aminnn :) hhe .

2 comments :

  1. thniah anda pemenang special entry oleh syuhada.. sila add beliau untuk tuntut hadiah
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/02/senarai-pemenang-happy-new-year.html

    ReplyDelete