Tuesday, 27 May 2014

But first , Let me take a SNELFIE . hahaha !



" SNELFIE ? ehhhh , engko typo tuh . bukan snelfie lah , tapi selfie !"  
hahaha . *b'monolog sendiri*


betul apa snelfie . korang pikir perkataan SELFIE jak kah yg wujud ? NO NO NO . snelfie pun ada tau . hoho . aku jumpa perkataan snelfie ni kat Urban Dictionary :D

" ehh , apa tuh Urban Dictionary ? mcm first time jerr dgr "

haha . for me yess . memang first time dgr pasal si Urban ni . lewls ! siannnnn . x tahu mcm mana nak explain . better korang cari sendiri lah k kat pacikk google . hiks . ;) okay b'balik kpda SNELFIE . ianya mrupakan gbungan p'kataan antara SNEEZING + SELFIE . means , korang nak bersin time selfie lah mcm tu . haha . Got it ? okayyy , good ^^

" But First , let me take a Snelfie " 
haha . ni aku ambik gmbar kat google . ntah sapa punya pic la jadi mangsa . haha . lewls ! yg pasti manusia ni bukan tinggal kat Malaysia . haha . soryyyy k :D

2 comments :

  1. Hi..klau adik berminat dgn oat choco adik bole sms sy klau xde whatsapp =)

    ReplyDelete
  2. Postage ke sabah RM 8..
    klau adik beli 3 akak bagi free postage =)

    ReplyDelete