Saturday, 28 June 2014

Top Commentators Giveaway by Shikin@Nazeck.

http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/06/top-commentators-giveaway-by.html
*tamat bila-bila masa*


PEMILIHAN PEMENANG :
Top commentator x2 [UPDATE]
1 box KWhite38 collagen (RM120) + 
2 Shiseido Mask (RM5).

3rd - 10th [UPDATE] :
2 KWhite38 collagen (RM12) +
1 Shiseido Mask (RM2.50)

Random.org :
 1 KWhite38 collagen X 20 person 
1 Shiseido Mask X 15 person

Thursday, 26 June 2014

Fact About ME :)

Harini aku nak share dgn korang serba sedikit tentang aku .
hehe :)
1. Very sensitive . Kuat nangis dan cepat touching .
2. Fanatik PINK colour dan  juga HELLO KITTY  .
3.Lebih suka menyendiri .
4. Sangatttt x suka lelaki yang merokok  .
5. Salah satu hobi aku ialah tidur tapi x pandai gemuk-ii pun .
6. Suka pendam perasaan huhu .
7. Cerewet .
8. Suka sangat membebel .
9. Kuat makann lol . makan mcm org x pernah makan then badan still sama ja . SADLIFE .
10.  selalu over thinking . ish ish ish .
11.  kalau ketawa punyalaa brabis sampai x ingat dunia  . Astaghfirullahalazim .
12. Selalu buat aksi yang pelik-ii   supaya org ketawa .
13. Kadang-ii marah x tentu pasal .
14.  Suka sangat ejek adik-ii aku sampai diorang nangis . haha . jahatt kan ? tapii sbenar'y aku sayangg diorangg sangat-ii tau .
15. Sentiasa ceria   walaupun tengah terluka .
16. Terus berdiam diri bila tetiba ada something yang buat hati aku ni terluka .
17.  Perangai aku akn jadi mengada-ii sikit bila dengan org yg aku sayanggg . :')
18. Suka muncungkan mulut kalau tengah merajuk .
19.  Kalau b'jalan mau laju saja x suka kalau jalan lambat .
20. Last but not least , aku seorang yang penyayang . hihi .

baa , sampai situ jerr laa serba sedikit tentang aku . nty ada masa aku share lagi . okay ? now , tym to prepare for solat Maghrib .  dhaaaa . jumm Solat Maghrib . hihi . :))