Saturday, 12 July 2014

Segmen Blogwalking "Pink Lady"

http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/07/2-segmen-blogwalking-pink-lady.html
Klik SINI utk join.
"PINK LADY" wuuuuu , nmpak jak title tu terus mau join laju2. haha. okay, x perlu korang tnya aku suka pink atau tidak. tngok belogg jak pun dah boleh tau yg aku sngt fanatik dgn pink.

Before I start , aku nak tnjuk 1 gmbar yg sdh agak lama aku simpan dlm pendrive aku . hehe . 
*gmbar ni aku simpan dari aku f1 lagi . x pernah padam2 . hehe . really loved this picture . dunno why :') *


Aku minat  PINK since aku primary school lagi smpailah sekarang. kira setia gila gila mau mati lah dgn c'pink ni. Tapi tipulah kalau selama aku bersama dgn c'pink ni xda masalah yg datang. banyak sbenarnya ! masalah yg paling besar ialah bila aku buat kesilapan untuk menduakan c'pink. As you know , hati manusia ni kan pandai berubah2. lewls.
Masa aku d'ting.3, aku mula b'paling arah kpada sepupu c'pink iaitu c'merah. entahlah mcm mana aku boleh t'tarik dgn dia. Mulanya aku just minat biasa2 jak tapi kemudian aku mula addicted dgn c'merah atas sbab2 t'tentu. haha ! Aku makin rapat dgn c'merah dan c'pink pun mula terabai. 

Sejujurnya, perasaan sayang aku dgn c'pink ni x prnah hilang . aku tetap sayang dia even aku spent time tuwentiforhawers(24hour) dengan c'merah. then , pada satu hari tu, masa aku kemas2 barang kat dalam bilik, aku t'nampak c'pink yg dah x seberapa nak lama aku tinggalkan. masa tu aku mcm " weiiii , aku rinduuuuuuu PINK aku !!!" terasa kejam pulak diri ini. 
Yalah ! sekian lama aku bersama dgn c'PINK, senang2 jak aku curang dgn c'merah. huhhhh, pada masa tu aku mula sedar akan kesilapan aku dan pada masa itu jugalah aku buat kptusan utk kembali bersama dgn c'pink. Lepasni , x mau lagi ulang kesilapan yg sama . Pink akn teman aku sampai lah aku dah kahwin even dah tua kerepot nanti sekalipun . haha ! biarlah aku b'sama dia selamanya dan bahagia menjadi "PINKY GIRL'S" hehehe .


 Kisah d'atas adalah 100% benar, cuma ayat'y saja mengandungi unsur2 ke-merapu-an. hahaha.
Much LOVE
  utk PINK LADIES sekalian. muahh muahh. hha XD

9 comments :

  1. auww so sweet haha..curang ngan c'merah hihi..truly pink lovers la u ni :D
    nice sharing !
    by the way, terima kasih sudi join hihi
    jemput singgah blog2 pinkies lain ya :D keep in touch
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/07/senarai-pink-ladies-edisi-julai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. aww , opcozz lerr truly pink lovers . hehe .
      saya suka share kalau benda2 mcm ni .
      okayy , sesama dear ^^ thnx juga sbab sudi baca .
      *peace yoo :)

      Delete
  2. wahh! pink + hello kitty !

    btl2 fanatik pink! kalah sy nihh =p

    selamat bsegmen ye.. sy join jgk segmen ni. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha . memang sangattttt fanatikkk dgn mereka berdua tu . hihi .
      thanks sudi baca :)
      nanti saya singgah belog awk pula ^^

      Delete
  3. singgah menabung di nuffnANG transformers.
    Jemput semua singgah sini juga.
    Life is beautiful...don't waste it.

    ReplyDelete
  4. yaya singgah dari segmen yg sama :)

    http://sweetsouryaya.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  5. salam kenal..wanie singgah dari segmen yang sama...
    done follow..

    http://norniwanie.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan

    Pinky ssangat dik ni..hehe

    Saya dtg dr segmen yg sama
    http://nursabrinasazali.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete